Vendégkönyv

J

Dátum: 2019.11.10 | Feladó: Vendég

Jó az oldal!

Gratuláció

Dátum: 2018.01.02 | Feladó: Ősze Kata

Szia Editem!
nagyon jól írsz,gratulálok! nem semmi :) Csak így tovább ilyen optimistán :)
Puszi

minden ok!

Dátum: 2014.07.14 | Feladó: Bujdosó Teri

Editke!
Nagyon régen találkoztunk, másfelé visz az útunk.
Gratulálok a blogodhoz, irigylem az erődet, a hihetetlen tartásodat.
Szívből kívánom, hogy lásd az egri várat, próbáld ki a velencei gondolákat és élvezd majd a nagymamaságot.
Üdv. Teri

Re:minden ok!

Dátum: 2014.08.19 | Feladó: Jókai Edit

Köszönöm szépen, rajta vagyok és egyre közelebb! Már nem hívom magam rákbetegnek, már csak gyógyultnak. Ez az első lépés. A többi meg jön magától. Ez nem lehet másképp!

biztató gondolat

Dátum: 2013.12.24 | Feladó: Mihácziné Juhász Marcsi

Most láttam szeptemberi hajvágós videótokat. Végig bőgtem. Eddig nem tudtam,hogy ilyen nagy bajjal harcoltok. Szívemből kívánok minden jót neked és nektek. Edit mindig az " életet" válaszd bármilyen nehéz is. Karcsi téged mindig szerettelek de most még jobban. Puszi mindkettőtöknek!
Békés Karácsonyi Ünnepeket és Egészségben gazdag Új esztendőt kívánok!

Az erő Veled van! :)

Dátum: 2013.09.21 | Feladó: Bea

Meg fogsz gyógyulni! Unokanővérem sugárterápia után végig ment a kemón, ugyanezek a tünetek (hányás hegyek...stb) ... együtt tréfálkoztunk a műhaján, amit nem hordott, kendőt hordott ... és most mesés GÖNDÖR haja növekedett vissza!!! 2. kontroll: negatív :) Meg fogsz gyógyulni Edit, én hiszem ezt. Erős nő vagy! Szívből szorítok Érted!!!

Re:Az erő Veled van! :)

Dátum: 2013.09.21 | Feladó: Jókai Edit

Köszönöm a biztatást! Én azt TUDOM, hogy még nagyon sok dolgom van itt. Tehát maradok! Biztos nem lesz egyszerű, lesznek még nehéz napok, de megoldom! Sok a segítség, sok a jóakaró, sok a szeretet! Köszönöm Nektek!

gondolok rád

Dátum: 2013.09.21 | Feladó: Melinda

Szia Edit! Nagyon kemény dolgokon mész keresztül de megfogod csinálni!!!! Erős és vagy és legyőzhetetlen.Két ismerősőm végigcsinálták és hála önmaguknak is rendben vannak már több mint 3 éve :)) amit nem tudom,hogy segít-e neked nekik a hányásra a culevit nagyon jó volt elmondásuk szerint sokkal jobban bírták,könnyebb volt vele.Most is szedik napi egy kapszulát.Szorítok és gondolok rád többször is,mielőbb rendben legyél!!

Re:gondolok rád

Dátum: 2013.09.21 | Feladó: Jókai Edit

A Culevitet még egyeztetnünk kell az onkológussal, de mi is gondolkodunk abban, hogy a kemo után nekiállok. Viszont az orvosnak tudnia kell mindenről. Megbízunk benne és elfogadjuk a véleményét. Köszönöm a támogatást, a biztatást!

Fagyi

Dátum: 2013.09.03 | Feladó: Tibi

Szia Edit!
Nem zaklatlak naponta a kérdéssel, hogy mi a helyzet, van e változás, javulás. Hiszen a blogod, (amit a párod rendszeresen megoszt) kielégítően tájékoztat a mindenkori helyzetről. Ha mondhatom ezt, "büszke vagyok arra, hogy ismerlek." Én hiszem, hogy rengeteg gombóc fagyi vár még rátok. Üdv. Tibi

Tételek: 1 - 10 ból 19
1 | 2 >>

Új hozzászólás hozzáadása