Mai nap

2013.06.24 17:03

Eltelt a nyár eddigi legmelegebb napja is! Szombat volt a csúcs kemény nap a életemben. Minden szempontból! Valóban kegyetlenül meleg volt. Még a lakásban is. Hát még kinn! De nem is ez volt a fő gond. A legnagyobb baj az volt, hogy a műtött rész is nagyon rosszul vette ezt a meleget. Ezért annyira bedagadtam, hogy le kellett venni az összes kötést és be kellett borogatnom magam. Nem kívánom még az ellenségemnek se azt a pár órát! 

 

 

De hát a jó öreg borogatás mindig csodákra képes! Most is bevált! 

Hétfőn a sebész is ezt javasolta! Meg azt, hogy kicsit leszivatja a már összegyűlt nyirok folyadékot. Azt mondja, hogy amikor ilyen sok nyirokmirigyet kivesznek és nincs hol a nyirok váladék távozzon, akkor mindig le kell szivatni. Hát én szívtam! Ez egyre rosszabb lesz! Még milyen dolgok lesznek, amire nem számítok? Nem elég az esti szurizás /még 3 db van vissza/ most meg ez a leszívás!?

Pénteken kell újra sebészhez menni, addigra talán meg lesz az újabb szövettan is. Abból majd kiderül, hogy merre tovább! Újabb műtét /akkor már a teljes eltávolítást is meg kell gondolni/ vagy indulhat a kezelés /kemo, sugár és hormon kezelés lesznek/. 

 

Várom hát a pénteket! Várom? Nem is tudom?! Talán a bizonytalanság a legrosszabb. Most az a bizonytalan, hogy nem tudjuk, valóban sikerült-e eltávolítani a teljes olyan szövetet, amiben szórványozódás van. Amennyiben igen, akkor legalább a mellműtéteknek vége. Persze még mindig benn van az epekő!!!!