Hát már megint!

2013.07.10 18:28

Izgő Mozgó smileyek

 

Most aztán bammeg.... vagy a pi.....ba, vagy talán mi az Úristen lesz még? meg ilyen gondolatok vannak bennem! Vagy egy tehetetlen düh! Vagy minden együtt! Harag, félelem, sírás és egyéb nyalánkságok. Vigasztalhatatlan vagyok és mégis vigasztalnom kell. Magam és a többieket!

 

Megjött a szövettani lelet. Annyira éreztem, hogy nem lesz ok, tudtam már a múlt héten, amikor nem készült el időre. Mondtam is a páromnak, hogy biztos valami gond van, egyébként már készen lenne! És igen!

 

Még egy műtét kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Sajna a kimetszet szövetben 7 db invasiv azaz, továbbterjedő daganatot találtak. Tehát most a B terv jön, le kell venni a teljes emlőt! Július 29-én jön vissza szabadságáról a sebészem, akkor találkozunk és megbeszéljük a köv. időpontot. A nővér szerint augusztus első hetében biztos meg lesz az időpont. Aztán megint várunk a szövettanra!!!!!! 

 

Istenem, add, hogy legyen türelmem kibírni amit rám mértél!

Istenem, add, hogy tudjam magam összeszedni július végére!

Istenem, add, hogy legyen erőm másokat is támogatni!

 

És ennek az egésznek ismét van üzenete: mindenki figyeljen magára! Mindenki, aki nőből van induljon meg a mammográfiára és vizsgáltassa meg magát! És az üzenete az, hogy mindenkinek az életében a legfontosabb személy önmaga legyen! Mert más úgy sem oldhatja meg helyettünk a problémát és más úgy sem viselheti a mi bajunkat! Mindenki gondolja át, hogy mi lenne a családjával, ha ő leépülne, beteg lenne, vagy ne adj Isten ennél rosszabb következne be! 

És az az üzenete, hogy mindenkinek csak 1 élete van: azt az egyet kell jól élni!

https://www.youtube.com/watch?v=-H1Uy1GYS2g

https://www.youtube.com/watch?v=_cckCensDIU

https://www.youtube.com/watch?v=O82e8ccHkI8

 

Nem is merek belegondolni, hogy mi lett volna akkor, ha nem megyek el április 3-án a kijelölt vizsgálatra. Ha most ilyen sok a daganat, mi lett volna akkor? Nem is szabad rágondolni! 

De talán mégis: azért, hogy Ti, akik olvassátok a dolgaimat és Ti, akik másokkal megosztjátok gondoljátok át: decemberben már nem is tudom hol lennék!

 

Fel a fejjel, fel a fejjel mindenkinek! Szembe kell nézni azzal, amit kimértek ránk! Nekem most ezzel a sza.....ral. És fogok is! Persze ehhez valamennyien kelletek. Tudnom kell, hogy szükségetek van rám, hogy gondoltok rám.

Köszönöm a sok telefont, az sms-eket és a gondolataitokat. A face-on is többen írtok a páromnak. Köszönöm! Mind jól esik és szükségem, szükségünk is van minden támogatásra!