A gyógyulás első fázisa

2013.06.04 19:33

Eltelt már 5 hét az első műtét óta...

Minden héten meglátogattuk a férjemmel a sebészt és bár a seb szépen gyógyult, azért jártunk oda, mert vártuk, hogy végre elkészüljön a szövettani lelet. Aztán az 5. héten megkaptuk az eredményt, bár közel sem az történt, amire mi vártunk.

 

Azt gondoltuk laikus "kezdő rákbetegként", hogy amikor az onkológussal találkozunk, akkor Ő majd elmondja a további teendőket lépésről-lépésre és tudjuk a   további lépéseket. Hát ez majdnem így volt. Azzal a kis hibával, hogy még meg kell várnunk, amíg az Onkológiai Team összeül és ők majd kidolgozzák a javaslataikat. Nem baj, már csak 2 nap és akkor majd többet tudunk. Illetve....

 

Hát az élet nem egyszerű.... Sajnos kiderült, hogy az első műtéttel nem sikerült eltávolítani a teljes daganatot. Bár a daganat rosszindulatú részét teljesen sikerült kivenni, de a jóindulatú részből egy darab benn maradt. Az, hogy ez azért maradt benn, mert nem volt lehetőség eltávolítani vagy azért mert nincs jelentősége, ez még számomra nem tiszta. Viszont úgy döntöttünk a férjemmel, hogy akkor is ki akarjuk vetetni, ha ezzel akár a mellbimbót kell eltávolíttatni.

 

Holnap, holnap megint többet tudunk erről is....